Slavnosti města Kamenice nad Lipou 2023 jsou venku!

Slavnosti města Kamenice nad Lipou mají termín pro rok 2023! 

 

Vzpomínáte si na neskutečně nabitý ročník 2022, kdy celý stadion rozespívala  Čechomor a Václav Noid Bárta v kombinaci s dechberoucím ohňostrojem? 

 

My ano, a proto máme ohromnou radost, že vám již nyní můžeme představit kompletní program Slavností města Kamenice nad Lipou, které jsou již tradičně spojeny s cyklomaratonem Juris Real MTB maraton. 

 

17. června 2023 – datum, který si musíte zakroužkovat v kalendáři. Protože Slavnosti města Kamenice nad Lipou si nesmíte nechat ujít! 

 

Jedna z prvních změn je změna místa konání celé akce. Na tradičním místě, na stadiónu Vlasty Buriana bude po celý rok probíhat rekonstrukce a proto není možné toto místo pro další ročník slavnosti využít. A tak přesouváme celé slavnosti do centra Kamenice nad Lipou!
Otevřeme nové komunitní centrum, které do budoucna nabídne i premiérové filmy, připravíme dětský program na nádvoří krásného kamenického zámku a pro celý kulturní program využijeme nádvoří Pivovaru Kamenice a také náměstí Čsl. armády.

 

Dopoledne odstartuje na náměstí Čsl. armády JURIS REAL MTB maraton s délkou tratí 50 km nebo 28 km, které vedou malebnou přírodou v okolí Kamenice nad Lipou. Jedná se o středně obtížnou trať, která je vhodná pro aktivní účastníky závodů i pro příchozí. Pojede se převážně lesním komplexem Troják, kde převažují lesní, polní cesty a z části asfalt

 

Kromě MTB maratonu se můžete těšit na bohatý doprovodný program jak pro děti, tak pro dospělé. Od 13:00 jsme pro ty nejmenší na zámku přichystali malování na obličej, divadlo pro děti a další.

Následovat bude vyhlášení vítězů závodů MTB a vystoupení Zuškovanky.

Zlatým hřebem večera bude vystoupení české poprockové skupiny Turbo, jejichž hity Chtěl jsem mít, Hráč nebo další zná snad každý. Spolu s nimi se na pódiu objeví oblíbený Xindl X, místní nadějná kapela Brutální Jahoda a o afterparty se postará DJ Vave & sax. 

 

Předprodej je již spuštěn!

Vstupenky koupíte na www.slavnostiknl.cz/vstupenky/ 

 

Těšíme se na Vás, 

Město Kamenice nad Lipou 

 

Sdílet:

Facebook
Twitter